De redactie

Meedoen?
Ben jij een leerling van het Canisius College en kun je niet wachten tot je zelf iets mag publiceren? Meld je dan bij ons aan! Iedereen is welkom… Stuur een mail naar info@mediahuisnijmegen.nl. Ook voor al je vragen!

Redactieleden Mediahuis Nijmegen

Isa Mylanus

Ik ben Isa Mylanus. Ik zit in 6 vwo en ga international business studeren. Ik organiseer graag dingen en nu dus ook voor het Mediahuis!

Anne-Fleur van Zuilekom

Ik ben Anne-Fleur (13) uit 2 vwo. Ik vind het leuk om naast de normale vakken ook andere nieuwe dingen te leren. Zo ook in het Mediahuis!

Merel Schmidt

Ik ben Merel (14) en zit in klas 2F. Ik vind het erg leuk om dingen te onderzoeken en nieuwe dingen te leren. Dat doen we bij het Mediahuis!

Sara Benraad

Ik ben Sara Benraad (13) uit klas 2C. Ik zit bij de schoolkrant als hoofd-editor, dit vind ik leuk om te doen! Ook ontwerpen vind ik leuk.

Quinten Wassenburg

Ik ben Quinten (18) uit 5 havo. Ik hou heel erg van muziek, sport en schrijven en dat kan ik bij het Mediahuis mooi gaan combineren.

Emma op het Veld

Ik ben Emma (15) uit 4 vwo. Ik hou veel van schrijven, ik zit ook bij de TopiCC. Ook vind ik fotograferen en interviewen leuk!


Redactieleden TopiCC 2019-2020

 

 

 

 

Lena van Leeuwe, 4Vd (hoofdredacteur)
Sara Benraad, 2c (hoofdeditor en redacteur)
Meike van Geuns, 3Vc (redacteur)
Fera Ruiterkamp, 3Vb (redacteur)
Jane Smeets, 3Vb (redacteur)
Karlijn Vissers, 2g (redacteur en editor)
Maud Buijs, 3Vc (redacteur)
Tijn Giesberts, 3Vc (editor)
Sophie Paulis, 2g (redacteur)
Emma Op het Veld, 4Vb (redacteur)
Michelle van Leeuwe, 2g (redacteur)