Meedoen?

Wil je?

Wil je schrijven, redigeren, filmen, regisseren, scenario’s schrijven, documentaires maken, interviews afnemen, geluid en licht regelen, kom eens praten in het Mediahuis (ruimte naast het studiehuis) of stuur een mailtje naar a.melchers@canisiuscollege.nl!

Teamleden Mediahuis Nijmegen / CCMagazine

 

Hi, ik ben Famke, Art director en schrijfster bij CCMagazine. Ik houd van voetballen en voor chocolade mag je mij altijd wakker maken.
Ik ben Lieke en je ziet mij veel met mijn neus in de boeken, vooral thrillers! Ooit schreef ik mijn dagboek vol nu het Mediahuis!
Ik ben Emma. Als redactielid bij CCMagazine schrijf ik het liefst over reizen en cultuur. Actuele onderwerpen ga ik niet uit de weg!
Dit ben ik: Michelle van Leeuwe (14). Ik houd van boeken, bij voorkeur geen schoolboeken, schilderen en schrijven voor CCMagazine
Ik ben Maud, Ik zit al 2 jaar bij CCmagazine. Ik ben enthousiast over het nieuwe jasje dat we hebben gekregen en hoop leuke artikelen te mogen schrijven.
Ik ben Lena (16) Ik houd van talen en neem graag de leiding. De rol van hoofdredactrice bij CCMagazine is op mijn lijf geschreven.
Salut! Ik ben Mathilde (12) en ga CCMagazine en het Mediahuis voorzien van foto’s en mooie teksten!