Meedoen?

Wil je?

Wil je schrijven, redigeren, filmen, regisseren, scenario’s schrijven, documentaires maken, interviews afnemen, geluid en licht regelen, kom eens praten in het Mediahuis (ruimte naast het studiehuis) of stuur een mailtje naar a.melchers@canisiuscollege.nl!

Teamleden Mediahuis Nijmegen / CCMagazine

 

Hii! Ik ben Guusje. Als hoofdredactrice van het Mediahuis mag ik gaan doen wat ik het allerleukste vind: verhalen vertellen en delen
Hi, ik ben Famke, Art director en schrijfster bij CCMagazine. Ik houd van voetballen en voor chocolade mag je mij altijd wakker maken.
Ik ben Daphne (17) en zorg ervoor dat alle nieuwtjes op het Instagram account van CC en Mediahuis Nijmegen komen. Weet mij te vinden!
“Say cheese!” Marit Eken, fotografe bij Mediahuis Nijmegen. Enthousiast legt zij het leven vast op de gevoelige plaat.
Ik ben Meike en ik geef graag mijn mening in het bestuur van de leerlingenraad en bij de medezeggenschapsraad en met pen bij CCMagazine.
Ik ben Lieke en je ziet mij veel met mijn neus in de boeken, vooral thrillers! Ooit schreef ik mijn dagboek vol nu het Mediahuis!
Ik ben Karlijn en ben sinds de brugklas bij de redactie van CCMagazine (voorheen TopiCC) en nog steeds enthousiast redactielid!
Ik ben Emma. Als redactielid bij CCMagazine schrijf ik het liefst over reizen en cultuur. Actuele onderwerpen ga ik niet uit de weg!
Dit ben ik: Michelle van Leeuwe (14). Ik houd van boeken, bij voorkeur geen schoolboeken, schilderen en schrijven voor CCMagazine
Ik ben Merel (15) en super sportief. Sportverslaggeefster voor het Mediahuis Nijmegen? Mijn interview met Maarten Paes is een begin.
Ik ben Mila Crkvenjas en voor het eerste jaar redactrice bij het Mediahuis Nijmegen / CCMagazine. Niet gek als je van tekenen en schrijven houdt.
Ik ben Maud, Ik zit al 2 jaar bij CCmagazine. Ik ben enthousiast over het nieuwe jasje dat we hebben gekregen en hoop leuke artikelen te mogen schrijven.
Ik ben Lena (16) Ik houd van talen en neem graag de leiding. De rol van hoofdredactrice bij CCMagazine is op mijn lijf geschreven.
“Hallo, ik ben Charlène (12) en zit in de brugklas. Ik houd heel veel van tekenen en ben een fanatieke voetballer.
Hai! Ik ben Jennane (12) en lezen en filmpjes zijn activiteiten die mij aanspreken. Geen wonder dus dat ik bij het Mediahuis zit!