Over het Mediahuis

Wij zijn leerlingen van het Canisius College in Nijmegen. Samen vormen wij de redactie van Mediahuis Nijmegen. Alle producties op deze website (tekst, fotografie én video) zijn door ons gemaakt. We bestaan uit leerlingen die al langer verbonden waren aan schoolkrant TopiCC en uit leerlingen die erg enthousiast werden van de oprichting van dit nieuwe Mediahuis.

Nieuws maken!
Wij vormen Mediahuis Nijmegen omdat we het leuk vinden en beter willen worden in schrijven, fotograferen, filmen, beeldbewerking en videomontage. We krijgen er geen cijfer voor, wel veel voldoening! Af en toe krijgen we gastcolleges op school en trekken we eropuit om te zien hoe het eraan toegaat op echte redacties, bij mediabedrijven in de omgeving. We vinden het ook leuk om samen te werken met andere organisaties in de regio!

Meedoen?
Ben jij een leerling van het Canisius College en kun je niet wachten tot je zelf iets mag publiceren? Meld je dan bij ons aan! Iedereen is welkom… Stuur een mail naar info@mediahuisnijmegen.nl. Ook voor al je vragen!

Contact
Heb je een tip voor ons? Kun je iets voor ons betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@mediahuisnijmegen.nl!