Je eigen bedrijf opzetten: schrijf een financieel plan, bedenk een goede naam, verken de markt, bepaal je strategie. Dat alles leer je bij het project Moneymakers op het Canisius College. Belangrijk onderdeel van dit project is dat je leert te delen want de opbrengst van je bedrijf gaat naar een goed doel. En waar normaliter de verkoop van de producten volop plaatsvindt tijdens de Kerstmarkt op school of de Valentijnsrozen rijkelijk verspreid worden op 14 februari, geeft het Mediahuis nu de mogelijkheid wat meer aandacht voor je product te genereren via deze site. In het kader van ‘Happy Valentin’ staat vandaag het kaarsenbedrijf van Aniek, Anne, Ilse, Lisa en Merel (3 havo) in het licht.

Door Aniek Scholten

Een lichtje in het donker en een lichtje voor de liefde.

https://lichtjeinhetdonker.jouwweb.nl/

We zijn het allemaal zat met deze Corona tijden maar helaas kunnen we er weinig aan doen. Wel kan je iemand blij maken met een kleine verrassing. Daarom kan je via ons kaarsen versturen. Je koopt een kaars en schrijft een boodschap, wij verzenden het dan voor je naar de persoon die je wilt verrassen. Voor economie moesten we een eigen bedrijfje opzetten en het geld dat we ermee verdienen gaat dan naar het goede doel WWF https://www.wwf.nl/.

Verras iemand in deze donkere tijden met een lichtje en een verhaaltje. Een kaars voor de gezelligheid of misschien wil je er iemand mee herdenken. Wij pakken de kaarsen leuk in en versturen ze met de boodschap! We leveren het af in Nijmegen, Lent, Millingen aan de Rijn, Kekerdom, Berg en dal, Beek en in Duitsland tussen Bimmen en Goch brengen we het gratis thuis.

14 februari is het weer zo ver, Valentijnsdag. In 2021 is Valentijnsdag natuurlijk heel anders dan normaal, want je kunt elkaar niet zien. Maar je kunt natuurlijk wel een kaars voor iemand kopen. Als je voor 13 februari bestelt, leveren we het op Valentijnsdag in een leuke verpakking bij jouw Valentijn af. Dus bestel je kaarsen op onze website!

https://lichtjeinhetdonker.jouwweb.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here