Met Hollandse nuchterheid besloot Thom Schiks zijn blonde lokken symbolisch af te scheren voor het goede doel. “Rond mijn 30ste zal ik deze actie niet meer kunnen ondernemen, gezien mijn genen, dus nu of nooit” was zijn conclusie. Zondag is het zover. Thoms moeder valt de eer toe als eerste de tondeuse in deze volle haardos te zetten maar het gevoel gaat uit naar al die kinderen met kanker voor wie onderzoek van levensbelang is.

Wil je meer over zijn actie weten, klik dan op de link onder het bericht. Daar lees je meer over de drijfveren van deze Canisiaan. Ook als Thoms hoofdharen zijn afgeschoren, verliest zijn actie haar kracht niet: doneren kan ook na de heldhaftige zondag!

Door Thom Schiks
Kort voor Kika
Hoi ik ben Thom Schiks zit nu in 5HC.
Ik ben op het idee gekomen om zondag 24 oktober kort(gemillimeterd) te gaan. Natuurlijk doe ik dat niet helemaal zonder reden. Dit doe ik voor het KiKa fonds.
Ik ben afgelopen week druk bezig geweest met een site aanmaken bij KiKa en het is gelukt!
Op deze site kan je zien wie ik ben en wat mijn motivatie is. Ook kan je hier doneren voor het KiKa fonds.
Ik hoop met deze actie zo veel mogelijk op te kunnen halen.
En mijn steentje bij te dragen om de zieke kinderen te helpen tegen de strijd van kanker.
Als jullie zouden willen doneren kan dat via de onderstaande link.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here