De afgelopen weken waanden we ons in het ‘voormalig’ kikkerlandje op een tropisch eiland. De voorjaarszon joeg ons naar buiten, op terrasjes, in parken, op het water of aan het strand om maar zoveel mogelijk stralen op te vangen en endorfine aan te maken. Volop genieten maar wel met beleid want inmiddels heeft iedereen wel in tas of rugzak een tubetje zonnecrème SPF 50 ter bescherming tegen die schadelijke stralen.

Isabel en Senna ontdekten tijdens het smeren hoe onhandig het is om met plakkerige handen je boek uit je tas te pakken of je boterham uit je lunch box te vissen. De zomermode laat zoveel lichaamsdelen onbedekt en hoe smeer je dan soepeltjes je rug in? Zij bedachten een handige oplossing en zonden hun plan naar BLIQ https://www.sterktechniekonderwijs.nl/.

En daar had men wel oren naar hun idee. Isabel en Senna werden uitgenodigd om onder professionele begeleiding een promotiefilm te maken met als doel een bedrijf aan te trekken dat hun idee ook technisch kan realiseren.

Ben je benieuwd geworden naar hun ingenieuze idee om nooit meer als kreeft van het strand te komen, kijk dan naar onderstaande promotiefilm.

Door Isabel Plantagie en Senna Jeursen

https://www.nxtv.nl/video/je-rug-helemaal-z%C3%A9lf-insmeren-los-het-lekker-zelf-op-met-techniek

The making of:

https://www.nxtv.nl/video/probleem-los-het-lekker-zelf-op-met-techniek-0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here