In deze serie in aanloop naar de schoolmusical ‘Mamma Mia’ interviewt het Mediahuis tijdens de maand maart de musicalsterren afkomstig uit alle jaarlagen van het Canisius College. In deze aflevering gaat Sophie Paulis op pad om Floris van Kempen alles te vragen over zijn rol als Pepper.

Door Sophie Paulis

Zou jij je willen voorstellen? Wie ben jij in het dagelijkse leven?

Ik ben Floris, ik ben 12 jaar oud en ik woon in Nijmegen-Noord. In mijn vrije tijd fiets ik graag, zit ik op scouting en natuurlijk hou ik ook van musicals.

Wat voor een karakter heeft de persoon die jij speelt?

Pepper is een heel grappig persoon, eigenlijk is hij ook een beetje verliefd op iedereen in de musical.

Hoe ben je bij de schoolmusical terechtgekomen en als je al vaker hebt meegedaan, voor de hoeveelste keer doe je mee?

Dit is de eerste keer dat ik meedoe aan de musical. Ik wist al dat er een musical op deze school werd georganiseerd en het leek me heel erg leuk om hieraan mee te doen. Ik heb me dus toen aangemeld en nu speel ik Pepper!

Wat is jouw bijdrage in deze musical? Welke rol speel je? Hoe bereid jij je voor op deze rol? Hoe past die rol bij jou?

In de musical speel ik Pepper, de beste vriend van Sky. Ik bereid me voor op de rol door af en toe het script door te nemen een naar elke repetitie te gaan. Pepper en ik zijn heel verschillend maar dat maakt ook wel dat ik het wel heel leuke rol vind om te spelen.

Stel, ik wil volgend jaar meedoen. Welk advies geef je mij dan?

Gewoon opgeven! Het maakt niet uit of je het kan, het komt uiteindelijk allemaal goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here