” Wij, klas 3vC van het Canisius college, gaan voor ons economieproject een kunstveiling organiseren. De opbrengst van de kunstveiling zal naar een goed doel gaan, namelijk Stichting Mijn Liefste Wens. Wij organiseren de kunstveiling zelf en nodigen u hier graag voor uit!”

Door Mathilde Schoofs

Je eigen bedrijf met oog voor het Goede doel

Dit staat op de website die mijn klasgenoten en ik hebben gemaakt. Iemand bekend met het project Moneymakers? Nee? Nou het is een project binnen het vak economie waar leerlingen zelf een bedrijf voor moeten starten. Onze klas van 15 leerlingen organiseert een kunstveiling. Wij hebben kunstenaars opgezocht, brieven gestuurd en mensen gebeld. Zelfs burgemeester Bruls! Hij komt onze veiling openen. Waar wij ontzettend dankbaar voor zijn.

Onze liefste wens: geld voor mijn liefste wens!

De veiling is 8 april en voorafgaand is er op 7 april een kijkdag waar wij alle geïnteresseerde mensen uitnodigen om de kunstwerken te bekijken, om te kijken of er iets interessants tussen zit. Het ingezamelde geld doneren wij aan een goed doel dat wij met de klas hebben gekozen. Namelijk mijn liefste wens, een onafhankelijke stichting die geld ophaalt om het verblijf voor kinderen in ziekenhuizen in Nijmegen leuker te maken. Een van hun voorgaande acties was het plaatsen van een interactieve speelmuur in de Sint Maartenskliniek.

Bewonder de werken nu al op onze site

Wij waarderen de inzet van Stichting Mijn Liefste Wens enorm. De kunstveiling vind plaats in onze mooie school zelf! Altijd al kunst gewild in uw huis? Bezoek onze site voor meer informatie! https://sites.google.com/view/cckunstveiling/homepage Wij hebben kunstwerken van o.a. Alexander Bobkin en Margriet Monks! Wilt u ook kunst doneren, laat het ons weten ( contact gegevens kunt u op onze website vinden ). Wij zijn blij over alle soorten en vormen kunst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here