In deze serie in aanloop naar de schoolmusical ‘Mamma Mia’ interviewt het Mediahuis tijdens de maand maart de musicalsterren afkomstig uit alle jaarlagen van het Canisius College. In deze aflevering gaat Floor Mostert op pad om Max van Doorn alles te vragen over zijn rol als ‘Queen Aphrodite’.

Door Floor Mostert

Wie ben jij in de musical? Kan je jezelf voorstellen?

Ik speel de trouwambtenaar oftewel Queen Aphrodite en ik zit in het ensemble zang en toneel.

Wat voor karakter heeft jouw personage?

Flamboyant, extravert, en extra.

Hoe vind je het om dit te doen?

Leuk, want het is het tegenovergestelde van wie ik ben in het echt.

Hoe ben je bij de schoolmusical terechtgekomen en als je al vaker hebt meegedaan, voor de hoeveelste keer doe je mee?

Dit is mijn allereerste keer dat ik meedoe met de schoolmusical. Mijn vriendin Helena, die de hoofdrol speelt, heeft mij overgehaald om mee te doen met deze musical.

Wat is jouw bijdrage in deze musical? Welke rol speel je? Hoe bereid jij je voor op je rol? En hoe past die rol bij jou?

Ik speel dus Queen Aphrodite, ook wel de trouwambtenaar, dat is niet zo’n heel erg grote bijdrage maar zonder mij zou de musical zeker niet door kunnen gaan. Hoe bereid ik me voor? Ik leer mijn teksten, ik leer de dansjes en ik leer de liedjes.

Vind je het spannend om mee te doen?

Ik heb niet heel erg veel spanning voor het optreden van de musical, omdat ik vroeger op muziekles en theater les heb gezeten. Daarom weet ik ook goed hoe ik mij moet voorbereiden op de opvoering.

Stel, ik wil volgend jaar meedoen met de musical, welk advies geef jij me dan?

Mijn advies is: ga ervoor! Doe zeker auditie! Je kan het! Zelfs als je geen rol krijgt kan je nog meedoen met het ensemble. Want zelfs het ensemble is echt super leuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here