Terwijl de baard gestaag groeit, groeit de rekening voor het goede doel. Dat is de uitdaging die Joep is aangegaan in de maand november. Op zich al een hele prestatie om als 16 jarige je baard te laten groeien maar Joep zamelt hiermee met volle overtuiging geld in voor de Moustache-Campagne https://nl.movember.com/

De een scheert zijn hoofd kaal voor het goede doel, https://mediahuisnijmegen.nl/blonde-manen-voor-kika/, de ander koestert zijn haardos. Iets over hebben voor een ander lijkt in de (haar) wortels te zitten van een Canisiaan. Tot het eind van de maand gaat Joep door met zijn actie waarbij het gaat om de gezondheid van mannen! En dit verhaal heeft nog lang geen baard!

Doneren voor Joeps goede doelenbaard: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=7xzBzuK6QjKk0ieh-1U6Zg

Door Joep Janssen

Ik ben Joep Janssen en ik zit in 5HC.

Ik doe mee aan Movember. Dit is in de maand november waarin je je snor en ik vooral baard laat staan. De bedoeling van deze Movember is om zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen. Het goede doel dit jaar is de Movember foundation, deze organisatie zet zich in tegen prostaan- en teelbalkanker en voor mentale gezondheid en zelfmoordpreventie. Ik doe hier aan mee om eerlijk te zijn door mijn broer. Hij heeft dit voorgaande jaren al gedaan en deed dit alleen. Hij vroeg of ik mee deed omdat ik nu ook een daadwerkelijke baard kan laten staan. Ik vind het wel een leuk idee en leuk om mee te doen om zo ook mensen te helpen. Ik vraag dit aan zoveel mogelijk mensen en daarom dus ook via school. Dus als je een kleinigheid je over hebt voor een goed doel zou dit zeer gewaardeerd worden. Elke cent telt! Doneren kan via de link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=7xzBzuK6QjKk0ieh-1U6Zg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here