Bijbaantjes, ze zijn handig, maar soms ook dodelijk saai. Urenlang artikelen in de schappen leggen of vragen: ‘Wilt u er zegeltjes bij?’. Gelukkig zijn er genoeg interessante baantjes, die je zeker niet zullen vervelen. Van deze tien gekke bijbaantjes kun je veel zeggen, maar ze zijn alles behalve saai!

 1. Beddenwarmer
  Zie jij jezelf al betaald krijgen om vijf minuten in een fleecepak over een bed te rollen? Dan kun je goed terecht in het Holiday Inn hotel in Londen. Onder het motto ‘Alles voor de gasten!’ wordt hier deze extra service aangeboden.
 2. Beoordelaar van mondgeur.
  Heb jij een sterke maag? Word mondgeur beoordelaar! Hierbij test je verschillende typen mondproducten op hun werking, zoals kauwgom, mondwater en tandpasta.
 3. Leverancier van bloedzuigers.
  Zorg ervoor dat je deze lading niet laat vallen, want voor dit baantje moet je bloedzuigers naar ziekenhuizen brengen! De bloedzuigers kunnen overtollig bloed weghalen.
 4. Assistent-messengooier.
  Voor deze baan riskeer je je eigen leven door messen jouw kant op te laten gooien. Blijf er wel bij lachen. Je staat namelijk op een podium bij een goochelshow!
 5. Pollenverzamelaar
  Klim de trap op om het stuifmeel van tientallen soorten bomen te verzamelen om mensen met allergieën te helpen.
 6. Zeemeermin
  Kun je je adem minstens 2,5 minuut inhouden en lijkt het je wel wat om in een groot aquarium een zeemeermin te spelen? Dan is deze baan wat voor jou!
 7. Dierenvoertester
  Nee dit is geen grapje, dit is echt een baan! Van brokjes tot botten, alles moet je proberen. Hoeveel je ook van je huisdier houdt, dit gaat voor de meeste mensen toch een beetje ver.
 8. Vulpennendokter
  Heb jij ook zo’n hekel aan een lekkende pen? Gelukkig bestaat hiervoor een oplossing: de pennendokter! Van over de hele wereld krijg je pennen opgestuurd die je dan moet repareren.
 9. Waterglijbaantester
  ’s Ochtends opstaan is helemaal niet zo erg met dit baantje! Je moet namelijk snelheid en soepelheid testen van verschillende waterglijbanen. Vooral in de zomer is dit echt een topbaantje.
 10. Teddyberen repareren.
  Er bestaat een speciale techneut die alle teddyberen kan maken. Werknemers bij Build-A-Bear krijgen een workshop om geliefde knuffels te repareren.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here